Dolce & Gabbana har i mange år produceret børnetøj. I Danmark har det dog været en stor og velbevaret hemmelighed, da man ikke har kunne købe deres børnetøj her i Danmark.

Men det er lavet om. O nu kan du købe D&G Børnetøj både på Internettet og i butikkerne. Deres tøjmærke hedder Dolce & Gabbana Junior, eller blot D&G Junior.

D&G Junior er desværre meget dyrt. Men kvaliteten er helt i top. Og nogen gange kan du være heldig at finde det på udsalg. Søg D&G Junior på google, og se om du ikke kan finde en webshop der har tøjet på udsalg. Andre gode søgeord kunne være billigt børnetøj, børnetøj udsalg mv.

Her har du nogle link hvor du kan finde: D&G Junior drengetøj eller D&G Junior pigetøj.
 

Børnetøj

Så er det tid til at købe Luciakjoler. Den 13. december er det nemlig Luciadag. Luciakjoler kan du købe i børnetøj forretninger over hele landet. Men er du for sent ude kan det være svært at finde en børnetøj butik der stadig har Luciakjoler tilbage. For har en skole eller børnehave først været forbi, er der oftest udsolgt.

Du finder let Lucia kjoler på internettet ved at søge på Google. Søg på børnetøj eller Luciakjoler/Lucia kjoler. Her finder du et bredt udvalg af børnetøj butikker der sælger Lucia kjoler.

Skulle du alligevel have problemer med at finde en Lucia kjole i en af de mange børnetøj butikker, så kig forbi www.skolesmart.dk. Skolesmart A/S sælger udover Lucia kjoler til både privater og institutioner også børnetøj til børn i alle aldre.